Help
BejelentkezésEmlékezz rám

Amennyiben elfelejtette a jelszavát, új jelszót a bölcsőde/óvoda/iskola kijelölt ügyintézőjétől kérhet.

Kérjük, feltétlenül változtassa meg jelszavát az első bejelentkezést követően!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Bármilyen probléma esetén kérem vegye fel a kapcsolatot az intézmény kijelölt ügyintézőjével. Köszönjük.

Kérjük mindenképpen olvassa el a rendszer használatáról szóló Súgót!

mail


Támogatott böngészők

A MultiSchool oldal működése


A www.multischool.hu oldal első lapján jelenik meg a "Bejelentkezés" felület. A Felhasználónév mezőbe kell beírni a kapott felhasználónevet, a Jelszó mezőbe pedig a jelszót.
A Bejelentkezés-re kattintva vagy Enter-t nyomva megjelenik az Alapadatok oldal.
Ha bejelöljük az "Emlékezzen rám" jelölőnégyzetet, akkor a következő belépésnél nem kell a belépést végigcsinálni, mert egyből az Alapadatok oldalra jutunk. Bejelentkezés után az első alkalommal érdemes megváltoztatni a kiadott jelszót a Jelszó változtatás menüben.
A rendszer gördülékeny működése érdekében, kérem a következő böngészők valamelyikét használja: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer (csak 10-es verzió és fölötte), Safari.

Amennyiben elfelejti a jelszavát, kérjük kattintson az "Elfelejtett jelszó"-ra. Új jelszót sajnos csak olyan felhasználóknak tudunk küldeni, akiknek a felhasználóneve e-mail cím. Ha nem az, akkor kérjük forduljon az intézmény ügyintézőjéhez. Az új jelszó kiadásához meg kell adni a felhasználónévként kapott e-mail címet, amelyre néhány percen belül megérkezik az új jelszó. Ezt belépés után célszerű megváltoztatni.